Over ons

THE ULTIMATE TREAT FOR FOOD LOVERS


Een gelukkige koe zorgt voor smaakvol vlees. Dat is wat wij geloven.

Samen met vleesleverancier Hendrik Dierendonck selecteerden we de beste runderrassen.

We combineren ons Belgisch pronkstuk West-Vlaams rood met Oostenrijkse Simmenthaler,

wat zorgt voor een karakteristieke smaak.

Al het vlees, ook onze kip, wordt in eigen keuken gemalen, gekruid en gevormd

waardoor de voortreffelijke kwaliteit altijd gegarandeerd wordt.

Ook een lekker broodje mag uiteraard niet ontbreken. 

De ideale bun: zacht maar net niet soft, mooi van vorm en perfect van dikte. 

Daar zorgt lokale bakker Brovado voor. 

Ambachtelijke broodjes met passie gemaakt, dat smaakt. 

Ook de zoetekauwen zijn we niet vergeten. 

Wij zijn alvast wild van onze NY Cheesecake -to die for- met zoute karameltopping.

Want vergeet niet: there is always room for dessert!

Pieter, Sarah en het volledige Burgerhuisteam

Zaakvoerder en chef kok Pieter en gastvrouw Sarah
Zaakvoerder en chef kok Pieter en gastvrouw Sarah

Zaakvoerder en chef kok Pieter en gastvrouw Sarah